Voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die worden aangeboden door Lekkers van Linda. Door een bestelling te plaatsen via mail, persoonlijke afspraak of anderszins, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Lekkers van Linda.

Bestelling plaatsen
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn voor al uw wensen en ideeën is het raadzaam om zo vroeg mogelijk van te voren te bestellen. 
Toch iets nodig binnen een korte termijn? Informeer naar de mogelijkheden! 
Uw bestelling kan zowel worden opgehaald als worden bezorgd. Voor bezorging worden wel bezorgkosten in rekening gebracht.
Bruidstaarten worden altijd bezorgd.

Betalingsvoorwaarden
Het verschuldigde bedrag dient voor de afgesproken datum te zijn betaald. 
De betaling kan worden overgemaakt naar; NL03 INGB 0679 2597 32 t.n.v. L.A.J. Koreman

Voor bruidstaarten geldt: een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag binnen een week na factuurdatum. De resterende 50% dient 14 dagen voor leveringsdatum te zijn voldaan. 

Bestelling annuleren
U kan kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de levering. Bij annulering tot 10 dagen voor de levering wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen de 10 dagen voor levering vervalt alle recht op teruggave. 

Bestelling ophalen
Vanaf het moment dat u een bestelling ophaalt en deze zich buiten mijn werkruimte bevindt, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen. Lekkers van Linda is niet aansprakelijk voor vervoersschade of schade aan de bestelde producten die ontstaan na het ophalen. 

Het algemene advies voor het vervoeren van taarten is als volgt; 
Op de vloer van de auto bijvoorbeeld op de grond voor de passagiersstoel of achterin de auto. Hier staan de taarten het meeste stabiel. Op schoot, bank of stoel wordt afgeraden omdat de taart tijdens de rit kan beschadigen.

Geldigheid offertes
De uitgebrachte offertes zijn geldig tot 2 maanden na offertedatum. Indien u daarna toch wilt bestellen, wordt er een nieuwe offerte gemaakt. Het is mogelijk dat na het verlopen van de offerte er een prijsverschil is met een eventuele nieuwe bestelling. 

Bewaren van de producten
Alle producten (m.u.v. koekjes, bonbons, cupcakes, cake pops en donuts) dienen in de koelkast bewaard te worden. De producten kunnen het beste op kamertemperatuur gegeten worden. De producten dienen dan 30 – 60 minuten (afhankelijk van de temperatuur) voor het aansnijden uit de koelkast te zijn gehaald. De producten kunnen maximaal 2 tot 3 dagen na het afhalen/ bezorgen bewaard worden. Lekkers van Linda is niet aansprakelijk voor de condities waaronder de taart vervoerd en/of bewaard wordt na ophalen/ bezorgen.